Els internatutes escriuen centenars de dedicatòries en record de Joan Cardona

ninyin

«Ninyín». És el protagonista de la pàgina web «sopadecabra.net».

DANIEL BONAVENTURA.GIRONA

Algunes pàgines d'Internet han rebut nombrosos missatges i dedicatòries en record de Joan Cardona «Ninyín», el guitarrista de Sopa de Cabra mort diumenge passat a l'edat de 42 anys a causa d'una llarga malaltia.

Els fans de Sopa de Cabra s'han adreçat massivament a les pàgines web «www.sopadecabra.net» i a«www.rockcatala.com» per expressar els seus sentiments de dol per la desaparció del músic, recordat sobretot per la seva integritat i capacitat de fer amics. També hi ha algunes dedicatòries, si bé en menor quantitat, en l'apartat de música de la pàgina de l'Ajuntament de Girona «www.girona.com» i en la de l'empresa de management RGB, «www.rgbmanagement.com», que havien traballat amb els Sopa. En canvi, a la discogràfica «www.musicaglobal.com» no s'hi troba res, i en una altra pàgina semioficial del grup «www.grn.es/rgbmanagement/sopa/indexcat.htm» no hi ha res de nou des de fa un any.

«Guardem un lloc al ten costat. Fins que ens trobem, molt d'afecte», és un missatge de l'Emma; «Mai t'oblidarem, una abraçada», de JJ (Palafolls), o «agues set maku ke agues creat el seu disk en solitari» (Sic), de MaSieS, són algunes mostres de l'afecte i el sentiment que ha generat aquesta pèrdua.

N'hi ha que s'han explaiat més: «Ostres, fa mitja horeta que ho sé i ja m'he posat a plorar com una burra... Tants anys lluitant contra la malaltia, tanta força i tanta música t'han acompanyat al teu viatge a Júpiter, tal i com vas dir al Razzmatazz aquella nit tan emotiva. Molts petons allà on sigues i molta força als altres Sopes i a la seva família i amics», comenta la Sònia.

tornar