Mor Joan Cardona, guitarrista del grup Sopa de Cabra

ninyin

Després de la dissolució del grup tenia previst editar un disc en solitari

El rock català ha perdut una de les seves figures fundadores. Joan Carmona, el guitarrista del grup Sopa de Cabra, víctima d'un càncer de colon. Carmona havia començat a fer música de molt jove i la seva última aparició en públic va ser el 9 de novembre, a la Sala Razzmatazz de Barcelona, on Sopa de Cabra va fer l'últim concert.

Joan Cardona ha estat un dels guitarristes més destacats del rock català i va començar a fer música des de molt jove. L'any 1986, juntament amb Cuco Lisicic, Gerard Quintana, Pep Bosch i Josep Thió, va emprendre l'aventura de fundar Sopa de Cabra.

Joan Cardona, a qui els seus companys coneixien per "Ninyin", sempre havia estat un apassionat de la guitarra i ja feia temps que lluitava contra un càncer. Cançons de Joan Cardona com "Ninyin's mine", "El sexo" o "Cardíaco y acabado" han estat les més roqueres de Sopa de Cabra i han donat el punt transgressor a quinze anys de concerts

La seva última aparició en públic va ser el 9 de novembre, a la Sala Razmataz de Barcelona, on Sopa de Cabra va fer el seu últim concert. Tot i l'estat delicat de salut, encara va tocar una estona amb els seus companys de grup i es va acomiadar d'un públic que va poder gaudir del "Ninyin" fent el que més l'apassionava, tocar la seva guitarra.

tornar