Roda premsa presentació "El Retorn"

roda_premsa

El passat 13 de Novembre Sopa de Cabra va presentar al Museu de la Xocolata el seu nou disc El Retorn, un directe enregistrat durant els concerts de Barcelona del mes de setembre. Presentat en una caixa, amb 2 CD's amb una tria de 25 cançons enregistrades durant els tres concerts del Palau Sant Jordi i un DVD amb 22 temes del primer concert, del dia 9 de setembre.

La disposició de les cançons difereix entre el DVD i els CD's. Mentre que el DVD manté un ordre aproximat al del concert, els CD's no mantenen l'ordre del directe, i responen a la intenció de voler fer un disc més rocker i un altre de més íntim, sense que això vulgui dir que un és elèctric i l'altre acústic.

roda_premsa

La producció del disc ha anat a càrrec de Xarim Aresté el nou guitarra de la banda, que va explicar que no havia volgut sobre produir el disc, que l'únic que havia buscat era que sonés contundent. Sobre les produccions dels discs en directe de Sopa de Cabra, Josep Thió va indicar que mai no havien buscat arreglar els errors que poguessin sorgir en els directes i que aquesta vegada no havia estat una excepció.

Abans de ser preguntats per la continuïtat del grup, Josep Thió va voler aclarir que encara no n'havien parlat, que des del darrer concert a Girona l'1 d'octubre no s'havien tornat a veure. Durant les preguntes dels periodistes, Gerard Quintana va dir que igual que fer un Sant Jordi havia nascut com un repte, el fet de tornar hauria de néixer d'un repte i que aquest podia ser tornar a enregistrar un disc junts.

tornar