Comunicat de Sopa de Cabra

SOPA DE CABRA ANUNCIA LA SEVA TORNADA A L'ESTUDI DE GRAVACIÓ DESPRÉS DE 15 ANYS.

Tal com informa la revista Enderrock, els membres del grup confirmen que tenen la intenció d'entrar a gravar noves cançons el 2015. Tot i que el calendari per a fer-ho encara no ha estat fixat, el grup preveu entrar a l'estudi el proper estiu per tenir el nou treball a punt en el seu 30 aniversari, el 2016.

Promo Arts Music

Els membres de Sopa de Cabra som conscients que no haguéssim pogut fer mai sols el camí que hem fet. Des dels inicis a Girona amb "La Maqueta", al "Ben Endins" del Zeleste, al "Bona Nit Malparits" del Razzmatazz, fins "El Retorn" amb tres Palaus Sant Jordi, el públic s'ha revelat sempre com una part essencial d’aquesta aventura És per això que volem fer còmplice al nostre públic des del primer moment, d'aquest nou projecte que encetem ara amb molta il.lusió, i amb el que complim el desig de gravar noves cançons que ja vam anunciar fa tres anys després de finalitzar la gira del 2011. Ben aviat us seguirem informant.

Sopa de Cabra

Concert per la Llibertat

llibre_gerard

Sopa de Cabra participarà el proper 29 de juny al “Concert per la llibertat: fem-ho possible” juntament amb més de 50 artistes de diversos països i generacions, que faran un recorregut per diverses cançons que formen part de l’imaginari col•lectiu del país i d’arreu del món que han servit per reclamar la llibertat de les persones i dels pobles. Gerard Quintana forma part de la direcció artística i escenogràfica juntament amb Lluís Danés que ja va ser l’encarregat de la direcció artística i escenogràfica de la darrera gira de Sopa de Cabra, “El Retorn”.La direcció musical anirà a càrrec de Carles Cases, Dani Espasa, i Xavi Lloses.

Presentació "Tornarem a ser lliures".

llibre_gerard

El 17 de maig de 2012 és va celebrar a l'antiga Fàbrica de Cervesa Damm, la presentació del nou espectacle de Gerard Quintana i Jordi Batiste, "Tornarem a ser lliures" conjuntament amb la presentació del CD recopilatori amb temes de Bob Dylan cantats en català editat per la revista Enderrock i Discmedi. En el transcurs de la roda de premsa Gerard Quintana va parlar de la influència que havia tingut per ell Bob Dylan, tan a nivell personal com per a Sopa de Cabra, a part d'explicar els motius de la tercera part d'aquest projecte. Igualment va reflectir que en un principi aquest projecte no neix amb la voluntat de ser enregistrat ni fer un disc. Us oferim uns vídeos amb alguns dels moments de la roda de premsa.

SopaDeCabra.Net al Pinterest

Pinterest

A partir d'ara teniu disponible un altre canal per gaudir del món de Sopa de Cabra. Es tracta de Pinterest, xarxa social dedicada a compartir fotografies i vídeos. Des d'ara ja hi podreu trobar tant fotografies actuals com de més antigues. Si no teniu compte i en voleu crear un, ens podeu demanar una invitació a través del mail de la web. Per accedir al Pinterest de SopaDeCabra.net ho podeu fer a través d'aquest enllaç o del logo d'accés de la part superior dreta de la web. No és necessari tenir compte per poder veure les imatges, però si per fer-ne comentaris.

Presentació "Més enllà de les Estrelles"

llibre_gerard

El passat 11 d'abril és va cel·lebrar a l'auditori Random House Mondadori la presentació del llibre més ennllà de les estrelles, a càrrec d'Albert Om, amb la presència dels dos autors Gerard Quintana i David Julià. T'oferim tres vídeos en diferents moments de les seves intervecions. Si vols detalls del llibre te'ls oferim aquí.

Gerard Quintana a la representació 100 de Cop de Rock

Amb motiu de la representació número 100 de l'espectacle Cop de Rock de la companyia Dagoll Dagom, Gerard Quintana va interpretar alguns dels temes de Sopa de Cabra que surten a l'espectacle. Us oferim el vídeo de la interpretació de Seguirem Somiant.

Assajos al Sant Jordi Club (06/09/2011)

Des de SopaDeCabra.Net us oferim un petit tast de com van anar els assajos previs al concert del Palau Sant Jordi, que es van fer al Sant Jordi Club el dia 6 de setembre.

Entrevistes a Sopa de Cabra

  • 07/09/2011 - Entrevista a Radio Llagostera. Escolta-la

  • 17/09/2011 - Entrevista en els informatius de TV Mallorca. Mira-la

Hemeroteca Sopa de Cabra

  • 02/12/2011 - ARA - Nou disc de Sopa de Cabra. Llegeix-la

  • 01/10/2011 - AraGirona.Cat - Crónica concert a Girona. Llegeix-la

  • 01/10/2011 - Diari de Girona- Crónica concert a Girona. Llegeix-la

concert per la llibertat
miralls

Nova secció : El Retorn.

stjoandeDEU

Amb motiu de la publicació d'el nou disc de Sopa de Cabra, que porta per nom El Retorn (Warner/Música Global), presentem una nova secció d'actualitat que anirà recollint tota la informació que generi aquest esdeveniment.Pots accedir-hi a través d'aquest enllaç o pel menu de navegació de la web.

Premis Enderrock 2012

sopa_edr

Sopa de Cabra ha obtingut el premi Enderrock per votació popular al millor DVD musical pel Retorn. A l'entrega de premis i van assistir per recollir-lo Gerard Quintana, "Cuco" Lisicic i Jaume Soler "Peck".

Llistat de cançons

Aquesta és la llista definitiva de les vostres cançons preferides després de recollir durant sis mesos les vostres propostes. Volem agraïr els centenars de missatges que ens heu enviat.

Set List concerts 25 aniversari